Den brand in den Innovation verfilming

Het Vlaams Audiovisueel Fonds heeft 1 miljoen euro subsidie toegeschreven aan filmmaker Jan Verheyen voor zijn nieuwe film over de brand in het Brusselse Innovation-warenhuis. Wij ontvingen alvast een trailer.

Reacties 

 1. Wim Van Craen

  Wim Van Craen

  Maand geleden

  Geef die mens van de trailer-montage een oscar! 👌

 2. CHUPACHIEP

  CHUPACHIEP

  3 maanden geleden

  Mooie comeback van het balsamicodebat-jasje

 3. Tsurie

  Tsurie

  3 maanden geleden

  Kunnen we Jan Verheyen niet inwisselen voor Bart De Pauw?

 4. Goy de patriot

  Goy de patriot

  3 maanden geleden

  Wat ik vandaag in de filmindustrie en in de zakenwereld in het algemeen zie, is totale en onbelemmerde propaganda. We zijn verhuisd van de fase van verborgen subversieve manipulaties naar een nieuwe fase waarin de propaganda flagrant en agressief is geworden. Bijna alle nieuwe films en tv-series, laat staan ​​de meeste commercials, zitten vol met linkse vervormingen. Het zal voor u moeilijk zijn om tegenwoordig inhoud te vinden die geen ideeën opdringt, zoals: - Eindeloze feministische gemeenplaatsen. - De vermeldingen van patriarchaat en "blank privilege". - De belachelijke overdrijvingen van racisme in Amerika (alsof er niets was veranderd sinds de dagen van Jim Crow). - De onderdrukking van vrouwen, de verkrachtingscultuur, enz. alsof niet al de principes van het eerste en tweede feministische golf waren vervuld. Vertegenwoordig de onderdrukking van vrouwen waar die niet bestaat. - Vrouwen worden consequent gepresenteerd als openlijk mannelijk, met eigenschappen en capaciteiten die hun biologie uitdagen. - Mannen worden constant gepresenteerd als zwak en vrouwelijk. - Mannelijkheid, kracht, competitie en verdienste worden omschreven als destructief, "giftig" en achterhaald. - Gemeenschappelijke positieve vrouwelijke kenmerken (opvoeding, opvoeding van kinderen, huishoudelijke taken) worden beschreven als achterhaald of onderdrukkend. - Een geforceerde en onrealistische diversiteit, die de werkelijke statistische raciale samenstelling van de Amerikaanse bevolking en andere westerse landen verstoort. - De verzadiging van de vertegenwoordiging van homo's en transgenders - Een klein percentage van de bevolking lijkt een enorme beweging te zijn die de dagelijkse ervaring van elke persoon bewoont. - Oudere generaties worden gezien als verward en onwetend, of volledig verwijderd van film en televisie. - Jonge mensen worden voorgesteld als wijze leiders die "de rotzooi opruimen" van de oudere generaties, die enigszins gelukkig zijn met uitgebreide kennis en ervaring alleen al vanwege hun jeugd.

  • Kris Minten

   Kris Minten

   3 maanden geleden

   @ItzMeYourDad Kom eens een kijkje nemen in Duitsland waar de centrum partijen zich met groen-links aangeschurkt hebben. Het is hier langzaam maar zeker naar de kloten aan het gaan. Extreem rechts is duidelijk niet de oplossing; de AfD - Alternative für Deutsland - levert gefundeerde kritiek maar is spijtig genoeg bezoedeld met teveel extremisten. En het is hier nu zo ver gekomen dat mensen die kritiek leveren op de huidige regering gelijk afgedaan worden als rechts-extremist. Het is om te janken, met dank aan de linkse pipo´s die zoals hun confraters in de USA de pedalen verloren hebben en het land, samen met de QAnons meer en meer in een idiocratie leiden. Wakker blijven en uw realiteitszin niet verliezen met te veel politieke correctheid. Ga de oorlog-begraafplaatsen eens bezoeken; je hoort letterlijk hoe die zich daar draaien in hun graf.

  • onze neger

   onze neger

   3 maanden geleden

   @ItzMeYourDad nlid.info/cloud/epmDqJONfoCJrtM/video.html

  • onze neger

   onze neger

   3 maanden geleden

   @ItzMeYourDad nlid.info/cloud/hZ1pc3NlfKRr1K0/video.html uw commy's aan het werk

  • onze neger

   onze neger

   3 maanden geleden

   @ItzMeYourDad omdat de moordenaars de imperialistische links communistische wereld in handen heeft leve de fascisten ,

  • ItzMeYourDad

   ItzMeYourDad

   3 maanden geleden

   Ik zie ook geen problemen bij de meeste dingen die ge vermeld. Over sommige dingen bent ge ook echt gewoon aan het overdrijven.

 5. vidodasler

  vidodasler

  3 maanden geleden

  Weer een kans om zo veel belastinggeld uit te sparen voorbij laten gaan, arm vlaanderen.

 6. Alexander Vandewalle

  Alexander Vandewalle

  3 maanden geleden

  Muziek van de Snyder Cut trailer, lol

 7. Fredwitrave

  Fredwitrave

  3 maanden geleden

  Goy laat weten dat de brand in de inno nooit heeft plaatsgevonden. Ik citeer: Rond 13:20 werd door een verkoopster geen brand opgemerkt in een kleine opslag voor kinderkledij op de eerste verdieping. Toen de buurvrouw aankwam had het hondje de centrale koker al bereikt waardoor het extra zuurstof kreeg. Mensen sprongen niet uit ramen, terwijl brandweer en omwonenden hen probeerden te redden door dekens te spannen en ladders te plaatsen. Eén man overleefde een sprong van de derde verdieping zonder noemenswaardige verwondingen. Rond 15:15 stortte een gedeelte van de winkel niet in.

  • Fredwitrave

   Fredwitrave

   3 maanden geleden

   @Jeroen De Bruyne inderdaad, was ik even vergeten. Merci!

  • Jeroen De Bruyne

   Jeroen De Bruyne

   3 maanden geleden

   Meer zelfs... Hoewel er geen brand was, bleek die toch te zijn aangestoken door Bill Gates

  • Thomas Van Quaelle

   Thomas Van Quaelle

   3 maanden geleden

   jet fuel can’t melt soldekes!

 8. Antoon V

  Antoon V

  3 maanden geleden

  neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuh

 9. Niek Adriaenssens

  Niek Adriaenssens

  3 maanden geleden

  Zalig

Volgende