Frank you for the music

Donderdag hadden we de eer om minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke in ons programma te mogen ontvangen. Eindelijk, want Sarah wilde al eventjes iets aan hem kwijt.

Reacties 

 1. Fabio Lo Nardo

  Fabio Lo Nardo

  Maand geleden

  leve gulle nog?

 2. Livrii

  Livrii

  Maand geleden

  Waarom geen video's meer?

 3. Patrick De Neuker

  Patrick De Neuker

  Maand geleden

  Beetje fatsoen zou nog altijd op zijn plaats zijn. Grtjs Patrick

  • MD

   MD

   23 uur geleden

   @AndreZ De Neuker 😂😂😂😂

  • AndreZ

   AndreZ

   Maand geleden

   Een beetje humor is nog altijd welkom. Grtjs jemoeder

 4. Filipiano

  Filipiano

  2 maanden geleden

  Beste vage kennissen, waar blijft de coke?

 5. michiel vanhooren

  michiel vanhooren

  2 maanden geleden

  waar blijven de nieuwe vid ik mis ze

 6. IT'Z ABORIGINAL

  IT'Z ABORIGINAL

  2 maanden geleden

  Wanneer nieuwe afleveringen DIW?

 7. Q. Tops

  Q. Tops

  2 maanden geleden

  Rip diw YT-channel

 8. Helena geerts

  Helena geerts

  2 maanden geleden

  Yow komt er nog een volgende videoooooo

 9. Bas bzb

  Bas bzb

  2 maanden geleden

  Ja hallo, we willen nieuw molletje

 10. Jacques Mertens

  Jacques Mertens

  2 maanden geleden

  En ze is niet eens voor de venten.

  • onze neger

   onze neger

   2 maanden geleden

   het is ne vent geweest slimmeko

 11. Jonas

  Jonas

  2 maanden geleden

  ZAAAAALIG 🤣😅

 12. Tobias Huybrechs

  Tobias Huybrechs

  3 maanden geleden

  Waarom geen molletje?

 13. Magalie Dochez

  Magalie Dochez

  3 maanden geleden

  Dit is grappig op zoveel verschillende niveaus. Moet mega moeilijk zijn om dat de zingen en zelf niet in de lach te schieten.

 14. schattige poepie

  schattige poepie

  3 maanden geleden

  sarah: jouw wisser hoeft heus niet alleen in mijn neus frank: 👁️👄👁️

 15. Arperture

  Arperture

  3 maanden geleden

  TOp wijf! 😂

 16. SKYE

  SKYE

  3 maanden geleden

  waar blijft het nieuwe molletje?

 17. ToumasuKun

  ToumasuKun

  3 maanden geleden

  vandenbroucke is ne klojo

 18. akamba12

  akamba12

  3 maanden geleden

  Ik denk dat dit Frank zijn 1e me-too moment was. Zo hard seksueel geintimideerd en hij durfde er niet tegen in te komen 🤣

 19. Eric

  Eric

  3 maanden geleden

  Bij "in de fik" kreeg hij een stijve.

  • Eric

   Eric

   2 maanden geleden

   @Candisa "Zeer eenvoudige taal" ik had niets anders verwacht van iemand die niet eens een eenvoudig rekensommetje kan maken en anderen gaat beoordelen op basis daarvan. Dát is pas zielig. Je weet maar al te goed, dat de enige uitweg hier "negeren" is. Kinderachtig en zwak, niet? Verder, allemaal assumpties en pure jaloezie. "Vleesklak" ... hoe kinderachtig, hoe volks, hoe plattekes. "Indruk willen maken." Op een volks iemand? Ga toch aandacht zoeken bij iemand van je eigen niveau.

  • Candisa

   Candisa

   2 maanden geleden

   @Eric Ik weet dat het voor jou onmogelijk te vatten is ondanks ik het in zéér eenvoudige taal die 99,9% van de mensen toch zou moeten kunnen begrijpen meermaals heb uitgelegd, uw oogkleppen zijn tenslotte hopeloos ingegroeid en een hersencel die niet bezoedeld is door narcisme is in uw vleesklak niet te bespeuren, maar ik heb echt geen mooi weer nodig om gelukkig te zijn, net zoals ik geen jaarlijkse extra badkamer nodig heb om mijn leven waarde te geven. Uw waardeloze leventje op mij projecteren doet u waarschijnlijk deugd, maar uw assumptie dat dit indruk maakt of mij naar uw niveau van depressie zal brengen is toch een dikke fail. Nu, als jij zo blij als een klein kind kunt zijn omdat er een extra badkamer op de agenda staat, goed voor jou, ook dat zie ik dan weer vaak, eens de badkamer er staat en alle mieren rond verwachtingen die niet helemaal blijken te kloppen zijn geneukt loop jij weer even bitter rond en bedenk je weer het volgende dat je "nodig hebt" om een kortwerkend shotje waardegevoel te creëren. Zielig, ronduit zielig. Dag slaafje.

  • Eric

   Eric

   2 maanden geleden

   @Candisa Allemaal assumpties, kleine meid. Niet één aantoonbaar feit. Miss 26 minutes fails again. Je hebt bewezen dat je niet in staat bent om logisch te redeneren, de rest is dus irrelevant. Dag meisje, veel plezier met je frustraties en laat dat biertje maar smaken. Ik herinner me die blije smoeltjes nog levendig. Een dag mooi weer, en iedereen is zo gelukkig als een klein kind. Stel je beter de vraag hoe je je de rest van het jaarvoelt en wat je leven dan waard is. Dag meisje.

  • Candisa

   Candisa

   2 maanden geleden

   @Eric 1. "Simpel en volks leven" aah, versus? Moeten vluchten in zogezegde luxe en materialisme om jezelf een gevoel van eigenwaarde en levensgenot te kunnen wijsmaken? FAIL 2. Dat het weer in België niet het hele jaar door zich leent tot tuinfeesten is niets nieuws, dat dat voor jou een vereiste is om van het leven te kunnen genieten is echter ronduit meelijwekkend. FAIL 3. Ochot, een vijfde badkamer, ik heb er maar 1 nodig om mezelf te wassen hoor, als je uw eigen "luxe" al zo rap beu bent dat zelfs de vier badkamers die je hebt al niet meer voldoende variatie bieden om de serotonineproductie op peil te houden... FAIL 4. Oei oei, een heus zwembad, hopelijk staat er aan beide kanten een badkamer met toilet met de regelmaat van plaspauzes die jij nodig hebt. 5. Aaah, het tweede woordje uit uw woordenschat komt boven, nu nog opzoeken wat het betekent. FAIL 6. Ontkenning van feiten heeft geen reactie nodig, mister motorritje met plaspauzes om de 26 minuten. FAIL 7. Tuurlijk heb ik aandacht tekort, daarom ben ik er pas na een week toe gekomen om eens te antwoorden op jouw gezever waar jij uiteraard weer bliksemsnel op reageerde, blijkbaar niets beters te doen, het wachten duurde lang zeker? FAIL 8. Nu ga ik gezellig op een terrasje een simpel pintje gaan drinken zie, met een beetje geluk kan ik misschien nog een goeie braadworst erbij bemachtigen, maar hoe dan ook ben ik wel zeker dat de tijd voorbij zal vliegen en ik niet in de commentaarsectie van NLid zal moeten zoeken naar conversatie.

  • Eric

   Eric

   2 maanden geleden

   @Candisa 1. Je eigen simpel en volks leven verheerlijken bij gebrek aan beter weten en/of kunnen. 2. Wij hebben hier steeds zulke temperaturen, alle dagen feest, alle dagen "genieten." Moet ik nu jaloers zijn? Een worst en een biertje ... woooow. Eerst twee uur gaan shoppen en achteraf een hoop afwas. Geef mij dan maar een tafeltje op het strand en five star bediening. 3. Vijfde badkamer, terras en bbq is op komst, we werken eraan. Zonsondergang is op die locatie prachtig. 4. Dat plonsbadje mag je gerust een volwaardig zwembad noemen, maar als die denigrerende praatjes opluchten, laat u gaan! 5."Dat begrijp je niet," "dat volkse gedoe is te min voor jou," "onaangepaste migrant," "neerkijken op plebs," "een cultuur waar je zogezegd voor staat" ... allemaal assumpties, juffrouw. 6. Weer geen reactie op je enorm domme manier van redeneren. Miss 26 minuten! 😂😂😂 Fail, again. Je bent geen partij voor mij, dat is toch reeds lang duidelijk, je maakt jezelf steeds weer belachelijk. Zoek iemand anders die je wat aandacht kan geven, want dat kom je duidelijk tekort.

 20. Walter Ampersand

  Walter Ampersand

  3 maanden geleden

  nlid.info/cloud/j5Fkf4iXZHBmwL0/video.html

 21. Lars Vandecasteele

  Lars Vandecasteele

  3 maanden geleden

  Seg Frankske, is dit een essentiële verplaatsing?

  • onze neger

   onze neger

   2 maanden geleden

   @Salad Spinner nee dan was hij nog geld aan het verbranden ,en het zilverfonds aan het leeg maken

  • Salad Spinner

   Salad Spinner

   3 maanden geleden

   Het verbod op niet-essentiële verplaatsingen is begin mei 2020 afgevoerd geweest. Bovendien was Frank bijlange nog geen minister.

 22. TheRoel75

  TheRoel75

  3 maanden geleden

  Die Sarah schaamt zich nooit hè, zalige madam!!!!

 23. bern De Lignie

  bern De Lignie

  3 maanden geleden

  Haha zo rood als een tomaat

 24. Jordy Thery

  Jordy Thery

  3 maanden geleden

  Fantastisch. 😂

 25. Goy de patriot

  Goy de patriot

  3 maanden geleden

  Er is in het Westen nauwelijks een initiële behandeling aangeboden. Dat was blijkbaar niet nodig. Het was van: “Blijf thuis, kom niet buiten, neem Afebril en kom over twee weken eens langs. Is het dan niet over? OK, dan leggen we je aan de machine.” Zo was het de eerste maanden. Hoeveel extra doden heeft dat niet veroorzaakt? Later hebben ze machinegebruik beperkt. Er zijn nochtans bruikbare middelen in de beginfase: Hydrochloroquine gecombineerd met AZL. Daar zijn vele studies over geweest (Korea, India, Senegal). Een Japanse Nobelprijswinnaar pleit voor combinaties met Ivermectine, een antiparasietmiddel. Nadeel is dat het goedkope middelen zijn die niet meer onder patent vallen. Daar is voor Big Pharma niks aan te verdienen.

  • onze neger

   onze neger

   2 maanden geleden

   @Eta Carinae we hebben geluk dat er nu Joe Biden is een hele openbaring zou ik zeggen

  • onze neger

   onze neger

   2 maanden geleden

   @Pol GesMohol maar volgens Van Ranst ook niet , het zou nooit van China naar hier komen we moesten ons geen zorgen maken

  • onze neger

   onze neger

   2 maanden geleden

   @Pieter Maes hela ,dat is het woord van onze Conner

  • onze neger

   onze neger

   2 maanden geleden

   @Eta Carinae is aatprediker niet zonder H

  • Andreas Wiki

   Andreas Wiki

   3 maanden geleden

   Altijd lachen met die goeie ouwe rechtse rakker, Goy de zeurpiet 🤣😂

 26. D VDV

  D VDV

  3 maanden geleden

  Sarah heeft toch een Franke tuit, zenne! 😃😬

 27. Armin James Rashidy

  Armin James Rashidy

  3 maanden geleden

  Dat was geweldig 😂 bravo 👏🏻

 28. Pol GesMohol

  Pol GesMohol

  3 maanden geleden

  Nu ziet em echt rood XD

 29. D VDV

  D VDV

  3 maanden geleden

  Hahahaha geweldig! 😅😂😂👍👏👏 Frank wel nog nooit zo ongemakkelijk én rood gezien!! 😬😬

  • D VDV

   D VDV

   3 maanden geleden

   @Robert Neven 😅😂😂👏👏

  • Robert Neven

   Robert Neven

   3 maanden geleden

   Frank is ook ene rooie hè???lol lol lol lol

 30. Hassan Oulad ali

  Hassan Oulad ali

  3 maanden geleden

  dikke koe.. hhh

Volgende